fbpx

Kunde:

Megler Lea/ Bjelland og Lilleskog Byggefirma AS

Prosjekt:

3D animasjon og prospektbilder Garhaug, Tysvær

Vår oppgave:

Dronefilm, redigering, compositing, 3D animasjon, musikk, teksting. Interiørbilder og eksteriørbilder

Beskrivelse:

Boligprosjekt:

På oppdrag fra Melger Lea og Bjelland & Lilleskog Byggefirma AS laget vi denne 3D animasjonen over eiendomsprosjektet på Garhaug i Tysvær, utenfor Haugesund. Vi brukte drone for å filme området og deretter satte vi 3D modellen inn landskapet. Midt i filmen går vi over i full 3D og flyr mellombygningene for å vise hvor flott dette nye boligfeltet blir. I tillegg laget vi to interiørbilder og to eksteriørbilder. 

Boligutviklingsprosjekter egner seg svært godt for visualisering og 3D Norway kan bistå med å lage gode prospektbilder som viser arealene før og etter rehabilitering. 

__________

3D Norway animasjon og visualisering er leverandør av #3Danimasjon #websider #apps #AR og #VR. Vi leverer 3D animasjon og visualisering til kunder innen eiendom, privat og næring, industrikunder og kunder innen olje & gass og havbruk.

Trenger du hjelp til å markedsføre din bedrift, produkt eller prosesser? 3DN vil bistå deg med å lage godt innhold for og skape din inbound marketing strategi! Ta kontakt med oss på post@3dn.no for mer informasjon.

3D Norway | Din rådgiver innen visualisering