fbpx

Kunde:

Seabrokers Eiendom

Prosjekt:

Næringseiendom: 3D animasjon Vestre Svanholmen 14. 

Vår oppgave:

Idéutvikling, manus, voice, drone, foto, 3D animasjon

Beskrivelse:

Næringseiendom:

Seabrokers Eiendom ønsket å lage en 3D animasjon som viser hvilket potensiale på næringseiendommen på Vestre Svanholmen 14 har for nye leietakere. Aibel-bygget på Forus, Stavanger er et moderne bygg der mulighetene for å tilpasse bygget til kundens behov er mange. 

3D Norway og prosjektleder Jørgen Knudsen fikk i oppgave å skrive ideén og stå for manus og voice. Vi valgte å filme bygget fra utsiden med drone for å vise lokasjon og hvor sentralt bygget ligger. På innsiden av bygget valgte vi å 3D animere etasjen, og mens kameraet går sakte fremover vises de forskjellige mulighetene for kontoroppsett og innredning. For å få en realistisk setting så brukte vi reelle bilder fra atrium og utsikten mot Sola Golfbane. Resultatet ble en film på nesten to og et halvt minutt. 

Næringseiendommer egner seg svært godt for visualisering og 3D Norwaykan bistå med å lage gode prospektbilder som viser arealene før og etter rehabilitering. 

__________

3D Norway animasjon og visualisering er leverandør av #3Danimasjon #websider #apps #AR og #VR. Vi leverer 3D animasjon og visualisering til kunder innen eiendom, privat og næring, industrikunder og kunder innen olje & gass og havbruk.

Trenger du hjelp til å markedsføre din bedrift, produkt eller prosesser? 3DN vil bistå deg med å lage godt innhold for og skape din inbound marketing strategi! Ta kontakt med oss på post@3dn.no for mer informasjon.

3D Norway | Din rådgiver innen visualisering