fbpx

Kunde:

Aqualyng

Prosjekt:

3D animasjon av reversert osmose

Vår oppgave:

Idéutvikling, manus, storyboard, 3D animasjon

Beskrivelse:

Reversert Osmose:

Reversert osmose, å skape ferskvann av saltvann er viktig prosess for å lage nok vann til jordens befolkning.
Vi fikk i oppgave å lage en film som viser nettopp hvordan dette gjøres.
3D animasjonen av reversert osmose var et spennende prosjekt da vi kombinerte enkle info graphics med full- animerte komponenter, som the recuperator. Denne enheten er sentral i prosessen med å fjerne salt fra sjøvann. Filmen balanserer mellom lette skisser og enkle animasjoner til full 3D i enkelte scener.

Filmen ble laget for det internasjonale markedet og ble derfor lydsatt på engelsk.

________

Prosess-animasjoner, som denne, gir dine kunder en bedre forståelse av hvordan dine produkter fungerer og hvilke fordeler dine løsninger gir. I tillegg er 3D animasjon perfekt til anbud, for å gi kjøper et godt innblikk i hvordan din bedrift har tenkt å løse oppgaven. 

3D Norway animasjon og visualisering er leverandør av #3Danimasjon #websider #apps #AR og #VR. Vi leverer 3D animasjon og visualisering til kunder innen eiendom, privat og næring, industrikunder og kunder innen olje & gass og havbruk.

Trenger du hjelp til å markedsføre din bedrift, produkt eller prosesser? 3DN vil bistå deg med å lage godt innhold for og skape din inbound marketing strategi! Ta kontakt med oss på post@3dn.no for mer informasjon.

3D Norway | Din rådgiver innen visualisering