fbpx

Kunde:

Force Technology

Prosjekt:

Scanning, inspeksjon og vedlikehold med ROV av subsea installasjoner

Vår oppgave:

Idéutvikling, manus, storyboard, film, 3D animasjon

Olje & Gass | ROV operasjoner

Denne 5 minutter lange filmen ble laget for å vise hvordan Force Technology inspiserer, scanner og vedlikeholder isolasjon og rør på subsea installasjoner. Ved hjelp av ROV (remotely operated underwater vehicle) og spesialdesignet verktøy kan Force Technology utføre sine operasjoner og spare kunden for kostnader. 

Sammen med Force Technology sitt team laget vi en detaljert 3D animasjon av en av deres operasjoner, og animasjonen viser spesialverktøyet i aksjon. I tillegg har vi lagt inn reelle bilder og film av andre produkter og operasjoner, samt intervjuet prosjektlederen for prosjektet.

________

Å bruke 3D animasjon for å vise subsea-operasjoner er godt verktøy for å gi dine kunder en bedre forståelse av hvordan ditt firma tenker å løse oppgaven. Flere av våre kunder bruker animasjon allerede i tilbudsfasen for å forenkle anbudsprosessen. 3D animasjon og bilder vil gi mindre tekst og økt innsikt i operasjonen.

3D Norway animasjon og visualisering er leverandør av #3Danimasjon #websider #apps #AR og #VR. Vi leverer 3D animasjon og visualisering til kunder innen eiendom, privat og næring, industrikunder og kunder innen olje & gass og havbruk.

Trenger du hjelp til å markedsføre din bedrift, produkt eller prosesser? 3DN vil bistå deg med å lage godt innhold for og skape din inbound marketing strategi! Ta kontakt med oss på post@3dn.no for mer informasjon.

3D Norway | Din rådgiver innen visualisering