fbpx

Kunde:

Aquafarm Equipment

Prosjekt:

Film til AquaNor messen 2017 

Vår oppgave:

Storyboard, 3D animasjon, teksting, 

Beskrivelse:

Semi-lukket oppdrettsmerd

Filmen om Aquafarm Equipment sin semi-lukkede oppdrettsmerd ble laget i forbindelse med Aqua Nor messen i Trondheim 2017. Filmen skulle vise hvilke resultater og effekter oppdrettsmerden har hatt siden oppstarten i 2013. I tillegg la vi inn bilder av det kommende anlegget. I filmen ligger også den første animasjonen vi gjorde for Aquafarm, av verdens største semi-lukkede oppdrettmerd i GRP, Neptun
Lakselus, forurensing, medisinering og høy dødelighet er en utfordring i konvensjonelle merder. Denne filmen viser at disse problemene nærmest er fraværende og at fiskehelsen er kraftig forbedret. 

3D Norway har også laget selskapets nettsider.

________

3D Norway animasjon og visualisering er leverandør av #3Danimasjon #websider #apps #AR og #VR. Vi leverer 3D animasjon og visualisering til kunder innen eiendom, privat og næring, industrikunder og kunder innen olje & gass og havbruk.

Trenger du hjelp til å markedsføre din bedrift, produkt eller prosesser? 3DN vil bistå deg med å lage godt innhold for og skape din inbound marketing strategi! Ta kontakt med oss på post@3dn.no for mer informasjon.

3D Norway | Din rådgiver innen visualisering