fbpx

Kunde:

Norske Helsehus

Prosjekt:

Fredrikshald Brygge

Vår oppgave:

Drone, manus, script, storyboard, design, 3D animasjon, compositing, musikk

Eiendomsutvikling

Oppdraget fra Norske Helsehus var tydelig. Lag en flott 3D visualisering om hvordan dette området, kalt Tyska, i Halden kan bli. 

Ved hjelp av drone fikk vi vist i hvilket område av Halden dette området ligger og ved hjelp compositing la vi vår 3D animerte modell inn på originalfilmen. På et punkt i filmen går vi over i ren 3D animert versjon, og flyr gjennom bygningene. Det gir en god effekt og et godt inntrykk på hvordan denne bydelen blir.

Utfordringen vi stod overfor i denne produksjonen var at vi ikke hadde markører på området pga. dårlig fremkommelighet. Markører vil hjelpe animatørene å «holde» modellen på plass i bildet. Det betydde at vi manuelt måtte «holde» modellen på plass, en lærerik prosess for vårt produksjonsteam. Men resultatet ble utmerket og har blitt vår merkevare på hvordan vi, selv på vanskelige områder, kan lage store produksjoner. 

Om 3D visualisering:

Når vi jobber med eksteriør og interiør så har vi som oftest retningslinjer og innspill med tanke på materialvalg, møbler og utvendige kvaliteter på vegger tak og uteområder. 
Vi plukker møbler fra store digitale kataloger og det er ikke et møbel eller interiør vi ikke kan lage. 
Bygningsmessig så trenger vi 3D modellen i .fbx format eller DWG, så kan vi lage den kvaliteten kunden ønsker.
Og er hele området modellert så er veien kort til en flott 3D visualisering.

___________


3D Norway – animasjon & visualisering er leverandør av #3Danimasjon #websider #apps #AR og #VR. Vi leverer 3D animasjon og visualisering til kunder innen eiendom, privat og næring, industrikunder og kunder innen olje & gass og havbruk.

Trenger du hjelp til å markedsføre din bedrift, produkt eller prosesser? 3DN vil bistå deg med å lage godt innhold for og skape din inbound marketing strategi! Ta kontakt med oss på post@3dn.no for mer informasjon.

3D Norway | Din rådgiver innen visualisering