fbpx

Kunde:

AF Gruppen

Prosjekt:

Energisentral

Vår oppgave:

Idéutvikling, storyboard, design, 3D animasjon

Energisentral

Å forklare prosesser, rekkefølge og ideer kan til tider være vanskelig. I denne filmen følger vi prosessen med å lage en energisentral fra idé til ferdig bygget sentral. Her ser man energisentralen utvikle seg fra en idé på et papir, gjennom design(CAD), til bygging av ferdig produkt.

Den morsomste sekvensen i denne visualiseringen er når man ser anlegget bygges på 2D tegningen på bordet. Sekvensen illustrerer det mange sliter med, nemlig å lese en 2D tegning. Ved hjelp av 3D kan vi omdanne 2D tegninger til forståelige 3D modeller og bedre forklare våre kunder prosessene i et prosjekt. 

_________

3D Norway – animasjon & visualisering er leverandør av #3Danimasjon #websider #apps #AR og #VR. Vi leverer 3D animasjon og visualisering til kunder innen eiendom, privat og næring, industrikunder og kunder innen olje & gass og havbruk.

Trenger du hjelp til å markedsføre din bedrift, produkt eller prosesser? 3DN vil bistå deg med å lage godt innhold for og skape din inbound marketing strategi! Ta kontakt med oss på post@3dn.no for mer informasjon.

3D Norway | Din rådgiver innen Visualisering & Kommunikasjon