fbpx

Kunde:

Green Gas

Prosjekt:

Modulært Biogass anlegg

Vår oppgave:

Idéutvikling, manus, storyboard, film, 3D animasjon

 

Beskrivelse:

Denne 3D filmen viser Green Gass sitt modulære biogassanlegg, og hvordan organisk avfall omdannes til gass og andre produkter. Animasjonen viser, på en infografisk måte, hvordan anlegget er bygget opp og viser hele prosessen fra a til å. 

Og organisk avfall egner seg godt til å lage bioenergi og vil bidra til å erstatte fossilt brennstoff. I tillegg kan anlegget produsere økologisk gjødsel. Anlegget er mobilt  og modulbasert og bygges etter kundens preferanse.

________

Prosess-animasjoner, som denne, gir dine kunder en bedre forståelse av hvordan dine produkter fungerer og hvilke fordeler dine løsninger gir. I tillegg er 3D animasjon perfekt til anbud, for å gi kjøper et godt innblikk i hvordan din bedrift har tenkt å løse oppgaven. 

3D Norway animasjon og visualisering er leverandør av #3Danimasjon #websider #apps #AR og #VR. Vi leverer 3D animasjon og visualisering til kunder innen eiendom, privat og næring, industrikunder og kunder innen olje & gass og havbruk.

Trenger du hjelp til å markedsføre din bedrift, produkt eller prosesser? 3DN vil bistå deg med å lage godt innhold for og skape din inbound marketing strategi! Ta kontakt med oss på post@3dn.no for mer informasjon.

3D Norway | Din rådgiver innen visualisering & kommunikasjon