fbpx

Kunde:

NKI Forlaget (Fagbokforlaget)

Prosjekt:

Kjøreopplæringsbok i Augmented Reality

Vår oppgave:

Konseptutvikling, script, manus, app-utvikling for iOS og Android, 3D animasjon, integrasjon og service.

NKI forlaget (nå Fagbokforlaget) ga 3D Norway en utfordring: Gjør kjøreopplæring spennende.
Teori kan være utfordrende å få med seg og mange stryker på teorien.
Løsningen for å gjøre teorien rundt kjøreopplæring mer spennende var å lage en bok basert på Augemented Reality. Da laget vi en app for iOS og Android og brukte #Unity til AR-teknologien. Samtidig laget vi alle 3D animasjonene inkludert lydspor. Resultatet ble en digital bok der leseren ser eksemplene i stedet for å lese om de. 

For Fagbokforlaget har vi laget 4 app’er.

Augmented Reality i opplæring

I dag så er vi født med smarttelefon i hånda i stedet for ski på bena, og vi sjekker telefonen mellom 150-200 ganger per dag. 3D Norway kan lage app’er der dine ansatte bruker telefonen i opplæring, HMS, prosedyrer og operasjoner. Det gjør at ansatte har med seg informasjonen i lomma til enhver tid.

___________


3D Norway – animasjon & visualisering er leverandør av #3Danimasjon #websider #apps #AR og #VR. Vi leverer 3D animasjon og visualisering til kunder innen eiendom, privat og næring, industrikunder og kunder innen olje & gass og havbruk.

Trenger du hjelp til å markedsføre din bedrift, produkt eller prosesser? 3DN vil bistå deg med å lage godt innhold for og skape din inbound marketing strategi! Ta kontakt med oss på post@3dn.no for mer informasjon.

3D Norway | Din rådgiver innen visualisering