Nytt oppdrag tildelt. 3D Norway skal lage ny nettside til kunde i Rogaland

Ny nettside, ny giv!

Mandag setter vi i gang med å lage ny nettside til vår kunde i Sandnes, Rogaland. Og teamet i 3D Norway kan neste ikke vente med å lage et flott responsivt design, SEO-optimalisert til tennene og et brukergrensesnitt som letter hverdagen for vår kundes salgs- og markedsføringsarbeid.

«Da skjønner man at kunden blir forvirret når man hiver inn ord som inbound, SEO, CTR, AdWords og alle andre totalt meningsløse forkortelser som får kundene våre til å himle med øynene»

Å lage ei nettside er lett. Det er å lage ei god nettside som er vanskelig. For det er mange hensyn å ta for å komme til syne i Google-søk. Og det er komplisert å se hele bildet når man i dag må ta hensyn til mange grensesnitt, plattformer og medier. 

Planlegging av nettsiden er halve jobben

Hva er målet med nettsiden, hva gjør konkurrentene rett og galt, hva skal vi gjøre bedre og hvordan skal vi nå dit og med hvilke verktøy?

Da skjønner man at kunden blir forvirret når man hiver inn ord som inbound, SEO, CTR, AdWords og alle andre totalt meningsløse forkortelser som får kundene våre til å himle med øynene. Og når man i tillegg skal forklare halve prosessen på engelsk så tror kunden at du er i ferd med å rane han for alle pengene i banken og litt til.

Å få kunden til å forstå prosessen er hele jobben

I 3D Norway har vi som mål å forklare alle prosesser på en folkelig måte slik at kunden selv føler at han er med når viktige beslutninger tas. Og når vi, som i dette tilfellet, opplever at kunden kommer inn på kontoret:

«Jeg har forstått det! Jeg har snakket med andre og de sliter med det samme, men vi har løsningen og du har overbevist meg om at dette kommer til å virke!»

Da har man kommet til et punkt der man har dialog med kunden og kan gjøre valg sammen som vil gagne bedriftens satsing. Da forstår også kunden hvorfor man må investere noen kroner for å tilpasse nettsiden og dens innhold.

En bedriftsløsning i WordPress koster ca. kr. 2500 kroner pr. år og du kan da velge mellom hundrevis av design. Men for å nå ditt mål så må det vi foreta endringer på designet og innholdet av det vi kaller «plugins». Dette gjør vi for at du skal komme opp i søk på Google og bli sett av dine lesere.

Tavle og tusj må til når vi tegner prosessen

Digital strategi må til

I planleggingen av siden tar vi og med alt innen digital strategi. Hva skal du med ei nettside eller sosiale kanaler hvis du ikke har en plan for hvordan du skal nå ut? Hva vi kommer frem til her er svært forskjellig men når kunden forstår hvor han vil og hvordan vi kan hjelpe, så er veien til målet kort. Vi bidrar med:

  • Sosiale medier: strategi, design & annonser
  • Google Analytics/ Adwords
  • Innholdsstrategi og produksjon

3D Norway bidrar i alle ledd:

Og på mandag er det i gang med en ny nettside. Tett og god dialog de neste ukene er avgjørende for å gi kunden det produktet han forventer. Målet er i første omgang er å lage Rogaland sin beste side innen dette feltet, og skulle det bli Norges beste så tar vi det med som en bonus!

Vi skal legge ut bilder fra prosessen på Instagram, så heng med!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.