Om

Over 10 år med animasjon


3D Norway (3DN) er et datterselskap i PDS Gruppen(etablert i 1991).
Historien om 3DN starter allerede i 2007 da ledelsen i PDS Protek reiser til India for å starte et nytt ingeniørhus i Goa. På deres vei gjennom India kommer man over et animasjonsstudio som lager 3D animasjon, AR og VR produkter til det asiatiske markedet. Ledelsen blir fascinert over kvaliteten og produktlinjen, og ser at 3D animasjon vil være veldig nyttig for å beskrive egne produkter.

1. april 2018 var en merkedag i PDS sin historie. Da så PDS Gruppen dagens lys og våre tidligere avdelinger ble selvstendige selskaper

Samtidig ser man at dette kan jo våre kunder også dra nytte av, og i 2008 startet samarbeidet med animasjons-studioet i Pune for fullt. Og vi har i denne  perioden flere større produksjoner for små og store kunder, og det blir mange turer til Mumbai og Pune i årene som kommer. I 2011 kjøper PDS Protek seg inn i animasjons-studioet og starter samtidig 3D Norway i Oslo.
I 2013 vedtas det at 3D Norway skal gå inn i PDS Protek som egen animasjonsavdeling, og 3D Norway legges i dvale som selskap.
1. april 2018 blir var merkedag i PDS sin historie. Da så PDS Gruppen dagens lys og våre tidligere avdelinger ble selvstendige selskaper:

PDS Gruppen selskaper

PDS AS:
Konsernledelse, administrasjon & Personal

PDS Protek AS:
Ingeniør- og konsulenttjenester

PDS Arkitekt AS:
Arkitekt- & Ingeniørtjenester

3D Norway AS:
3D Animasjon & Visualisering

29314898_2157843204242395_6725573208365686471_n

Jørgen Knudsen

er, etter 12 år som markedsdirektør i PDS Protek,  administrerende direktør i 3DN. Jørgen har over 15 års erfaring fra salg, markedsføring og kommunikasjon og har jobbet med 3D prosjekter siden 2008. I tillegg jobber han som rådgiver for selskaper i strategi og bruk av sosiale medier.

«Visualisering gir tydelig kommunikasjon og 3DN skal bidra til å styrke våre kunders merkevare og omdømme gjennom 3D, AR, VR og taktisk bruk av sosiale medier. – Jørgen Knudsen, adm. dir.

Jørgen tok med seg selskapet til Sandnes, der 3D Norway nå har hovedkontor. Målet for selskapet er å bygge videre på de gode kunderelasjonene som allerede ligger til grunn, og samtidig bli en foretrukket leverandør av visualisering til nye kunder i Rogaland, Vest-Agder, Aust-Agder og Oslo.

Ta en kikk på våre Prosjekterog kontakt meg på jorgen@3dn.nofor mer informasjon

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.