AR i opplæring og brosjyrer

Hva er AR?

(Du kan prøve app’en vår helt nederst i saken.)

«Augmented Reality er en interaktiv opplevelse av et ekte miljø hvor elementene er «forsterket» av data-generert informasjon»Kilde Wikipedia

«Se på dine egne lesevaner og fortell meg hvilken annonse, bortsett fra Obs!, XXL og Elkjøp, du husker fra gårsdagens avis (i papir).»

Og rent praktisk så bruker man for eksempel en telefon sitt kamera for å løse ut en utvidelse av virkeligheten, for eksempel en figur i Pokemon Go, som var populært i 2017.

Hvorfor kan AR være aktuelt for din bedrift?
Vi sjekker mobilen mellom 150 til 200 ganger om dagen, og våre barn fødes ikke lengre med ski på beina, men med en smarttelefon og en Instagram-konto. Jobben er ikke lenger låst til en stasjonær pc, men har blitt mobil og er med oss 24/7 hvis vi ønsker. Og teknologien i våre bærbare enheter blir bedre, raskere og mer anvendelige og nyttig også i jobbsammenheng.

Hva om din opplæring av ansatte ble digital og i AR?

AR (Augmented Reality) gir muligheter for effektiv og målrettet opplæring av ansatte, kunder og  servicemedarbeidere. Ved hjelp av AR kan man nå bære med seg alt man trenger av opplæring, servicemanualer, HMS programmer og selskapsinformasjon på hver enkelt sin telefon.

NKI Forlaget (nå Fagbokforlaget) kom til 3D Norway med følgende utfordring:
«Teoribiten i kjøreopplæring har høy strykprosent og fremstår som kjedelig. Gjør kjøreopplæring spennende!». Vårt svar var: «Vi lager enn App der vi legger inn AR som trigger i kjøreopplæringsboken!»

Og nettopp det var det vi gjorde. Og her er resultatet:

Se nå for deg andre områder du kan ta i bruk AR i opplæring.  Vi har noen ideer:

Brukermanualer: TV, kjøleskap, bil, servicemanual, installasjonsmanualer.

Informasjon: Museer, offentlige bygninger, turistinformasjon, kjøpesenter.

Gir du fortsatt ut brosjyrer i papir?

I dag handler markedsføring om å få oppmerksomhet i jungelen av informasjon som vi utsettes for hver dag, og jungelen har blitt digital og bevegelig. For SMB markedet betyr at dine brosjyrer, avisannonser og reklameinnstikk mest sannsynlig ikke virker etter hensikten. Se på dine egne lesevaner og fortell meg hvilken annonse, bortsett fra Obs!, XXL og Elkjøp, du husker fra gårsdagens avis (i papir). Det er nok ikke så mange. I dag handler det om å få kundene til å komme til deg, og da må du han noe fare med.

For et stort Indisk selskap laget vi denne brosjyren i AR. Dette er en game changer innen firmapresentasjon. 

Prøv AR app'en vår her

Her får leseren en brukeropplevelse og en innføring via interaktiv AR-basert informasjon. Brosjyren er i realiteten et ark der bildene er utløseren for den interaktive hendelsen.  Løsningen er App-basert og du kan få prøve den her:

Last ned i App Store

Last ned i Google Play

Markør Raychem AR Brosjyre

Når du nå har prøvd brosjyre i AR på denne måten, hvordan kan 3D Norway ta din bedrift til morgendagens kommunikasjon i dag?

Ta kontakt med oss på post@3dn.no eller ring Jørgen Knudsen direkte på 926 16 532.
Besøk oss gjerne i Luramyrveien 25A, 4313 Sandnes, Rogaland

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.