fbpx

Personvernerklæring

3D Norway er opptatt av brukerens personvern.

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan PDS Gruppen (PDS, PDS Protek, PDS Arkitekt & 3D Norway) samler inn og behandler personopplysninger i vårt daglige virke.

BEHANDLINGSANSVARLIGE

Ansatte i PDS Gruppen vil ha tilgang til informasjonen som blir samlet på nettsiden avhengig av hvilken informasjon det er snakk om. Eksempelvis vil rekrutteringsansvarlige og HR leder få tilgang til informasjon som har blitt registrert for å komme i kontakt med deg.

FORMÅL

Vi innhenter og behandler dine personopplysninger i det omfang det er nødvendig:

  • I forbindelse med ditt ansettelsesforhold og bemannings-/ plasseringsforhold.
  • I forbindelse med dine oppdrag (bemannings-/plasseringsoppdrag) av enhver art.
  • For å kunne vurdere dine kvalifikasjoner til en stilling, oppdrag eller en oppgave, informere deg om relevante muligheter, tilby deg opplæring og veiledning, samt for å avtale ansettelse eller oppdrag for deg.
  • For å utføre våre ledelses- og administrasjonsoppgaver, så som styring av forretningsrisiko, følge opp rettslige krav/beslutninger, sørge for samsvar med andre lov- og reguleringsmessige pålegg og personaladministrasjon (administrasjon av betingelser, lønn, skatteprosent, timelisteregistrering, samt prestasjonsoppfølging mm.).
  • For å gjennomføre og behandle spørreundersøkelser, konkurranser mv.

BEHANDLINGSGRUNNLAG

Vårt behandlingsgrunnlag av informasjon i våre systemer er samtykkebasert, det vil si at alle som behandles av oss til konkrete oppdrag har gitt sitt samtykke til det.

Før vi har fått et samtykke til behandling vil vi finne kandidater som vi tror at har en interesse av å bli vurdert for oppdraget, og dermed be om aksept for å videre behandle deres data.

DELING AV PERSONOPPLYSNINGER

De personopplysninger du gir oss kan i samsvar med ditt samtykke videreformidles til andre juridiske enheter knyttet til PDS Gruppen, til våre kunder og leverandører, samt der slik deling er nødvendig som følge av offentlige krav.

Dine personopplysninger kan bli sendt ut av Norge, også til land som ikke har en like omfattende lovgivning for beskyttelse av personopplysninger i samsvar med ditt samtykke og personopplysningsloven § 30. I hvert enkelt tilfelle sørger vi for at alle overførte opplysninger beskyttes på en hensiktsmessig måte.

INNSYN, RETTING OG SLETTING AV PERSONOPPLYSNINGER

Ved registrering som kandidat hos PDS Gruppen gir du et samtykke som er gyldig inntil man ber om å bli slettet. Du har rett til å få adgang til, oppdatere, korrigere og slette dine personopplysninger i overensstemmelse med Lov om behandling av personopplysninger.

DATABEHANDLERE

PDS Gruppen har avtale med følgende databehandlere:

– AvantIT (leverandør av database – CRM Dynamics 365)

Du har rett til å sette deg inn i, oppdatere, korrigere og få slettet dine personopplysninger i overensstemmelse med reglene i personopplysningsloven.For innsyn, oppdatering og spørsmål kan du henvende deg til oss på e-post adresse: hr@pdsprotek.no  eller kontakte din kontaktperson

Websideanalyse

Vi samler inn besøksstatistikk ved hjelp av analyseverktøyet Google Analytics. I den forbindelse lagres informasjon om hvilke sider som besøkes, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsted du kom fra, og informasjon om klienten du benytter. Ingen av opplysningene som lagres kan brukes til å identifisere deg som person.

Formålet med webanalyse er å hjelpe oss å forstå brukernes atferd slik at vi kan forbedre opplevelsen av nettstedene våre. Anonymisert besøksstatistikk vil bli delt med annonsører og kan bli offentliggjort.

Cookies

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som lagres i nettleseren på din datamaskin. Disse brukes til å huske deg, og gir oss mulighet til å registrere at du har besøkt oss tidligere.

Følgende cookies brukes på nettstedet:

  • For Google Analytics: _ga, _gat, _gid
  • For Facebook: fbq